+381654158566 office@optimuspro.rs

Black Friday u Optimus Pro Studiju!

Black Friday je najveći šoping dan u godini. Black Friday je američkog porekla i uvek pada na dan nakon američkog Dana zahvalnosti. Ime potiče iz Filadelfije I koristi se od davne 1952.godine. Izvorno se koristilo za velike gužve u prodavnicama. Taj dan označava početak božićne kupovine, a Black Friday zato nudi vrlo niske cene i brojne odlične ponude. Na ovaj način ne morate se posebno truditi oko kupovine poklona i možete uštediti dosta novca.

Iskoristite Black Friday i unapredite svoje poslovanje uz pomoć modernog dizajna internet prezentacije Vaseg biznisa. Nudimo Vam jedinstveni vizuelni sadrzaj kojim cete privući jos veći broj klijenata.

Usled novonastale situacije prouzrokovane pandemijom javila se potreba za transformacijom poslovnih procesa te u skladu sa tim Vaši klijenti će sada više nego ikada za Vama tragati na internetu, a potom se u moru konkurencije za Vas i odluciti na osnovu atraktivnog , inovativnog i funkcionalnog  sajta.

Porucite svoj sajt već danas i zablistajte na digitalnom nebu punom sjajnih sajtova! Ne propustite nasu ponudu, iskoristite 25% popusta i budite prvi u trci za osvajanjem što većeg broja zadovoljnih klijenata.

Uz pomoc  slike, teksta i grafike kreiramo za Vas priču ili poruku koja ce privuci potencijalne klijente. Ukoliko razmišljate da Vašem proizvodu sačinite novo ruho mozemo izraditi etikete kreirane prema Vašoj zelji. Cilj lepog grafičkog resenja je da izazove pozitivne i privlačeće reakcije budućem potrošaču!

Nudimo Vam sjajne popuste od 25% za Black Friday. Prijavite se do 01.12. i osvežite Vaš biznis novim, atraktivnim grafičkim rešenjem!

 

Vaš Optimus Pro Tim

Imate viziju? Pretvorite vaše ideje u stvarnost sa nama i unapredite svoje online poslovanje!

Call Now Button