+381654158566 office@optimuspro.rs

Koliko vam je internet danas dostupan, da li biste mi verovali kada bih vam rekla da se broj ljudi koji svakodnevno koristi internet još povećava?

U stvari, „konstantno“ korišćenje interneta kod odraslih poraslo je za 5% u poslednje tri godine, prema istraživanju Pev.Marketing se oduvek odnosio na vašu publiku na pravom mestu i u pravo vreme. Danas to znači da ih trebate upoznati tamo gde već provode vreme: na Internetu.Unesite digitalni marketing – drugim rečima, bilo koji oblik marketinga koji postoji.

Budući da digitalni marketing ima toliko mnogo mogućnosti i strategija povezanih sa tim, možete biti kreativni i eksperimentiisati sa različitim marketinškim taktikama na budžet. Pomoću digitalnog marketinga takođe možete koristiti alate kao što su nadzorne table analitike da biste nadgledali uspeh i ROI svojih kampanja više nego što to možete sa tradicionalnim promotivnim sadržajem – kao što je bilbord ili oglas za štampanje.

Digitalni marketing obuhvata sve marketinške napore koji koriste elektronski uređaj ili internet. Preduzeća koriste digitalne kanale poput pretraživača, društvenih medija, e-pošte i drugih veb lokacija kako bi se povezali sa trenutnim i potencijalnim kupcima.

Iako tradicionalni marketing može postojati u štampanim oglasima, telefonskoj komunikaciji , digitalni se marketing može odvijati elektronički i putem interneta. To znači da postoji niz beskonačnih mogućnosti za brendove, uključujući e-poštu, video, društvene medije ili marketinške mogućnosti zasnovane na veb lokaciji.

Call Now Button