Google Ads

Google Ads

Reklamiranje na Google-u. Kako funkcioniše?

Pažljivo se izaberu ključne reči za koje želite da se reklama pojavljuje. Ako se kampanja podesi kako treba, možete sa relativno malo ulaganja da dođete do pravih klijenata. Reklama se pojavljuje samo ljudima koji su tražili reč koju ste izabrali, zbog čega je veoma efikasna.

Prvi prikazani rezultati koji se prikazuju gotovo prilikom svakog pretraživanja imaju ispred oznaku „Ad“.

„Ad“ predstavlja da je taj rezultat pretrage upravo plaćeni oglas Google-ovog sistema za oglašavanje koji se zove GoogleAds koji svaka firma može da iskoristi u cilju sopstvene promocije.

Ovakav vid oglašavanja ćete Google-u plaćati samo onda kada neko klikne na vašu reklamu, odnosno kada udje na Vaš sajt. Sam budžet ćete odrediti vi, i nemate trošak ukoliko se neko ne zainteresuje za to što nudite.

Prilikom određivanja preporučenog dnevnog budžeta, uzimamo statističke i analitičke podatke iz srodnih kampanja i na osnovu konkurencije iz vaše delatnosti. Dnevni budžeti mogu biti striktno definisani ili jednostavno možemo prepustiti Google-u da sam odredi količinu sredstava koja će biti potrebna za pozicioniranje Vašeg sajta.

Za samu poziciju sajta zaslužni su brojni faktori, samo vođenje kampanje je jedan od njih ali naš tim će se pozabaviti i ostalim faktorima koji dosta doprinose ceni klika i poziciji kao što je na primer kvalitet samog sajta.

Kampanje koje vodimo, svakodnevno se prate kroz analitičke alate i ažuriramo ih, čime ćete postići najbolji rezultat u odnosu na sredstva koja ćete uložiti. 

Imate viziju? Pretvorite vaše ideje u stvarnost sa nama i unapredite svoje online poslovanje!

Call Now Button