loader image

Izrada Web sajta

Funkcionalan Web Sajt

Kao sto dobro žurku bez lepe devojke nije moguće zamisliti, moderno poslovanje danas ne može prosperirati bez prisustva na internetu. A tamo Vas čekaju i Vaši potencijalni klijenti, pa bi trebalo da budete i Vi, Vaše usluge i proizvodi. Više nije samo važno imati sajt, već je neophodno da i taj sajt stvori jaku reputaciju, veću vidiljvost i bolju pozicioniranost preduzeća na internetu. To zahteva toplu šoljicu kafe u prijatnom ambijentu kafica gde ćemo udruženim snagama postići konstruktivnu razmenu ideja i mogućnosti. Na ugovarenom inicijalnom sastanaku zajedno pronalazimo adekvatna rešenja u dizajnerskom I funkcionalnom smislu..

Izrada kvalitetnog web sajta podrazumeva uzimanje u obzir svih aspekata kako bi se sve uklopilo u jednu integrisanu celinu.

Pored samog dizajna sajta preko potrebno je  i obratiti pažnju i na :

  • Proučavavanje konkurencije. Analiza sajtova koji se bave srodnom ili istom delatnošću.
  • Brzina vašeg novog web sajta. Zavisi od dobre optimizacije samog sajta kao i brzine servera gde se internet prezentacija nalazi.
  •  Sajt bi trebalo biti kreiran tako da se lako može korigovati sadržaj na njemu
  • Integracija sajta sa društvenima mrežama – facebook , instagram,  twitter , google+ . Profili na društvenim mrežama imaju ulogu reklamiranja Vašeg sajta i u isto vreme utice na bolju pozicioniranost na pretraživačima.
  • Pravljenje responsive izgleda sajta za sve desktop pregledače ( IE, Chrome, Mozzila, Opera..) kao i za mobilne telefone i tablet uredjaje
    Optimizacija sajta za Google ,Yahoo i ostale internet pretraživače

Ukoliko Vaš stari sajt nije vise ,,in”, prevazidjen je i ne trči pobednicku trku sa Vašim konkurentima , ili mislite da je vreme za obično „online osvežavanje“ ,mi smo tu da za Vas uradimo kompletan redizajn sajta počevši od logoa ,slogana firme do kompletnog izgleda ,i to u najkraćem mogućem roku.

WEb prodavnica

Online prodaja postaje trend nekoliko poslednjih godina u Srbiji, ali prava ekspanzija još uvek nije ni blizu da dostigne maksimum. Web prodavnica predstavlja esencijalni sastojak većine strategija online prodaje jer je otvorena na globalnom tržištu i dostupna u bilo koje doba.

Ono što svaku web prodavnicu čini toliko posebnom je što one ne znaju za odmor,  rade non-stop – i danju i noću, i radnim danom i praznikom, i dostupne su svim kupacima na internet u svakom momentu.
Kao jos jedna prednost ovog danas toliko aktuelnog ,,shop-a” navešćemo nepostojanje troškova zapošljavanja radnika, pošto su web prodavnice 100% automatizovane i vrlo lake za korišćenje krajnjem korisniku.

Da bi uz pomoc web prodavnice kompanija maksimizirala svoj profit kao početna tačka u izradi iste uzima se istraživanje i analiza tržišne niše, utvrđivanje ciljne grupe

Imate viziju? Pretvorite vaše ideje u stvarnost sa nama i unapredite svoje online poslovanje!

Call Now ButtonCall