Izrada Web sajta

Funkcionalan Web Sajt

Kao što dobro žurku bez lepe devojke nije moguće zamisliti, moderno poslovanje danas ne može prosperirati bez prisustva na internetu. A tamo Vas čekaju i Vaši potencijalni klijenti, pa bi trebalo da budete i Vi, Vaše usluge i proizvodi. Više nije samo važno imati sajt, već je neophodno da i taj sajt stvori jaku reputaciju, veću vidiljvost i bolju pozicioniranost preduzeća na internetu. To zahteva toplu šoljicu kafe u prijatnom ambijentu kafica gde ćemo udruženim snagama postići konstruktivnu razmenu ideja i mogućnosti. Na ugovarenom inicijalnom sastanaku zajedno pronalazimo adekvatna rešenja u dizajnerskom i funkcionalnom smislu.

Izrada kvalitetnog web sajta podrazumeva uzimanje u obzir svih aspekata kako bi se sve uklopilo u jednu integrisanu celinu.

Pored samog dizajna sajta preko potrebno je  obratiti pažnju i na :

  • Proučavavanje konkurencije. Analiza sajtova koji se bave srodnom ili istom delatnošću.
  • Brzina vašeg novog web sajta. Zavisi od dobre optimizacije samog sajta kao i brzine servera gde se internet prezentacija nalazi.
  •  Sajt bi trebalo biti kreiran tako da se lako može korigovati sadržaj na njemu.
  • Integracija sajta sa društvenima mrežama – facebook, instagram, twitter, google+ . Profili na društvenim mrežama imaju ulogu reklamiranja Vašeg sajta i u isto vreme utice na bolju pozicioniranost na pretraživačima.
  • Pravljenje responsive izgleda sajta za sve desktop pregledače ( IE, Chrome, Mozzila, Opera..) kao i za mobilne telefone i tablet uredjaje.
    Optimizacija sajta za Google, Yahoo i ostale internet pretraživače.

Ukoliko Vaš stari sajt nije vise ,,in”, prevazidjen je i ne trči pobednicku trku sa Vašim konkurentima, ili mislite da je vreme za obično „online osvežavanje“, mi smo tu da za Vas uradimo kompletan redizajn sajta počevši od logoa, slogana firme do kompletnog izgleda, i to u najkraćem mogućem roku.

WEb prodavnica

Online prodaja postaje trend nekoliko poslednjih godina u Srbiji, ali prava ekspanzija još uvek nije ni blizu da dostigne maksimum. Web prodavnica predstavlja esencijalni sastojak većine strategija online prodaje jer je otvorena na globalnom tržištu i dostupna u bilo koje doba.

Ono što svaku web prodavnicu čini toliko posebnom je što one ne znaju za odmor,  rade non-stop-i danju i noću, i radnim danom i praznikom, i dostupne su svim kupacima na internetu u svakom momentu.
Kao jos jedna prednost ovog danas toliko aktuelnog ,,shop-a” navešćemo nepostojanje troškova zapošljavanja radnika, pošto su web prodavnice 100% automatizovane i vrlo lake za korišćenje krajnjem korisniku.

Da bi uz pomoc web prodavnice kompanija maksimizirala svoj profit kao početna tačka u izradi iste uzima se istraživanje i analiza tržišne niše, utvrđivanje ciljne grupe.

Imate viziju? Pretvorite vaše ideje u stvarnost sa nama i unapredite svoje online poslovanje!

Call Now Button