Izrada Web sajta

Funkcionalan Web Sajt

Kao sto dobro zurku bez lepe devojke nije moguce zamisliti, moderno poslovanje danas ne moze prosperirati bez prisustva na internetu. A tamo Vas cekaju i Vaši potencijalni klijenti, pa bi trebalo da budete i Vi, Vaše usluge i proizvodi. Vise nije samo važno imati sajt, već je neophodno da i taj sajt stvori jaku reputaciju, vecu vidiljvost i bolju pozicioniranost preduzeca na internetu. To zahteva toplu soljicu kafe u prijatnom ambijentu kafica gde cemo zajednickim snagama postici produktivnu razmenu ideja i mogucnosti. Na ugovarenom inicijalnom sastanaku zajedno pronalazimo adekvatna resenja u dizajnerskom I funkcionalnom smislu..

Za izradu kvalitetnog web sajta treba uraditi dosta toga kako bi se sve lepo uklopilo u jednu integrisanu celinu

.Pored samog dizajna sajta preko potrebno je uzeti u obzir i :

  • Proucavavanje konkurencije. Analiza sajtova koji se bave srodnom ili istom delatnoscu.
  • Brzina vašeg novog web sajta. Zavisi od dobre optimizacije samog sajta kao i brzine servera gde se internet prezentacija nalazi.
  •  Sajt bi trebalo biti kreiran tako da se lako može korigovati sadržaj na njemu
  • Integracija sajta sa društvenima mrežama – facebook , instagram,  twitter , google+ . Profili na društvenim mrežama imaju ulogu reklamiranja Vašeg sajta I u isto vreme utice na bolju pozicioniranost na pretrazivacima.
  • Pravljenje responsive izgleda sajta za sve desktop pregledace ( IE, Chrome, Mozzila, Opera..) kao i za mobilne telefone i tablet uredjaje
    Optimizacija sajta za Google ,Yahoo i ostale internet pretraživače

Ukoliko vaš stari sajt nije vise ,,in”, prevazidjen je I ne trci pobednicku trku sa Vasim konkurentima , ili mislite da je vreme za obično „online osvežavanje“ ,mi smo tu da za Vas uradimo kompletan redizajn sajta počevši od logoa ,slogana firme do kompletnog izgleda ,i to u najkraćem mogućem roku.

WEb prodavnica

Online prodaja postaje trend nekoliko poslednjih godina u Srbiji, ali prava ekspanzija još uvek nije ni blizu da dostigne maksimum. Web prodavnica predstavlja esencijalni sastojak vecine strategija online prodaje jer je otvorena na globalnom trzistu I dostupna u bilo koje doba.

Ono sto svaku web prodavnicu cini toliko posebnom je sto one ne znaju za odmor,  rade non-stop – i danju i noću, i radnim danom i praznikom, i dostupne su svim kupacima na internet u svakom momentu.
Kao jos jedna prednost ovog danas toliko aktuelnog ,,shop-a” navescemo nepostojanje  troškova zapošljavanja radnika, pošto su web prodavnice 100% automatizovane i vrlo lake za korišćenje krajnjem korisniku.

Da bi uz pomoc web prodavnice kompanija maksimizirala svoj profit kao pocetna tacka u izradi iste uzima se istrazivanje I analiza trzisne nise, utvrdjivanje ciljne grupe

Imate viziju? Pretvorite vaše ideje u stvarnost sa nama i unapredite svoje online poslovanje!

Call Now ButtonCall