+381654158566 office@optimuspro.rs

Izrada WEB sajta

Ne možete preživeti sa lošom digitalizacijom, a ne možemo ni mi.

FUNKCIONALAN WEB SAJT

Vaša veb lokacija je vaše digitalno sedište, gde je primarni cilj da privuče ne samo saobraćaj već i da generiše potencijalne generacije. Većina preduzeća ignoriše važnost dobrog funkcionisanja veb-foruma, što šteti reputaciji vašeg brenda. Vaše platforme društvenih medija mogu vam pomoći da konvertujete saobraćaj na vašu veb lokaciju, ali loše dizajniran veb korisnički interfejs dovodi do toga da izgubite poverenje klijenata.

Na šta je sve potrebno obratiti pažnju :

 

  • Proučavavanje konkurencije. Analiza sajtova koji se bave srodnom ili istom delatnošću.
  • Brzina vašeg novog web sajta. Zavisi od dobre optimizacije samog sajta kao i brzine servera gde se internet prezentacija nalazi.
  • Sajt bi trebalo biti kreiran tako da se lako može korigovati sadržaj na njemu.
  • Integracija sajta sa društvenima mrežama – facebook, instagram, twitter, google+ . Profili na društvenim mrežama imaju ulogu reklamiranja Vašeg sajta i u isto vreme utice na bolju pozicioniranost na pretraživačima.
  • Pravljenje responsive izgleda sajta za sve desktop pregledače ( IE, Chrome, Mozzila, Opera..) kao i za mobilne telefone i tablet uredjaje.
    Optimizacija sajta za Google, Yahoo i ostale internet pretraživače.

Kako vam možemo pomoći?

Stil je bitan

Dosledan, brendirani stil je ključan za profesionalnu veb lokaciju sa velikom konverzijom. Pomoći ćemo vam da poboljšate svoj stil i primenite ga u delo.

idejno grafičko rešenje

Napravićemo idejno rešenje vašeg sajta da pokažemo kako vaš sadržaj i dizajn mogu da funkcionišu zajedno da bi postigli najbolje rezultate. Idejno rešenje pokazuje kako elementi međusobno deluju i kako se logički uklapaju.

izled sajta

Maketa je ključni deo veb dizajna koji ilustruje kako će vaša veb lokacija izgledati. Dizajniramo modele koji koriste vaš brend i stil kako bi vam pomogli da se povežete sa vašom ciljnom publikom.

Strategija sadržaja

Vašem veb sajtu je potrebno više od lepog dizajna. Potreban vam je snažan, brendiran sadržaj da biste privukli i zadržali svoje posetioce. Mi ćemo vam pokazati kako

poručite izradu web sajta

Studio za web dizajn i proramiranje

Otkrijte kako možemo da vam pomognemo da postignete neverovatne rezultate sa veb-sajtom vođenim rastom.

Brzi linkovi

9

Izrada web sajta

9

Redizajn sajta

9

Seo optimizacija

9

Digital marketing

kontakt info

Telefon

064/045 96 99

E-mail adresa

office@optimuspro.rs

Društvene mreže

Pratite naš rad na društvenim mrežama.

Call Now Button