+381654158566 office@optimuspro.rs

KURS DIGITALNOG MARKETINGA

Pogledajte i naše ostale kurseve:

Kurs digitalnog marketinga – šta očekivati?

Internet marketing je postao ključna tačka uspešnosti u svetu marketinga i oglašavanja. Digitalna strategija Vaše kompanije daje novu liniju života i podršku vašem brendu i poslovanju. 

Možete se osloniti na naše iskustvo i partnerstvo sa mnogim firmama i očekivati konkretno, primenjivo znanje na realnim, tekućim projektima.

Naučite sa nama kako da pravilno odredite ciljnu grupu, kako podešavati poslovne naloge i kako iskoristiti potencijale društvenih mreža!

Šta ćete sve naučiti na kursu?

Plan obuke
  • Upoznavanje internet tržišta
  • Određivanje ciljne grupe (mini niše)
  • Kako se kreira sadržaj za web (Copywritting)
  • Kreiranje naslova i strukture oglasa
  • SEO ili optimizacija sadržaja za Google-postizanje što boljeg pozicioniranja na Google pretraživaču
  • Google Ads- kreiranje i upravljanje nalogom i Google oglasima
  • Email marketing- newsletter i kako se kreira i šalje
  • Facebook marketing – saveti za najefikasniju promociju i prodaju- profesionalno upravljanje stranicom i kreiranje oglasa
  • Kako iskoristiti potencijale Instagrama-kreiranje i vođenje biznis naloga

        Zbog čega su ove veštine važne?

N
Možete znanje primenjivati na svoju firmu ili pak raditi za druge
N
Znaćete kako da odredite preciznije ključne reči i ko je vaša ciljna grupa
N
Povećanje kvalitetnijih posetilaca koji su zainteresovani za ono što nudite.
N
Znaćete kako iskoristiti potencijale Instagrama i ostalih društvenih mreža

Kome je namenjen ovaj kurs?

Kurs digital marketing je namenjen svima koji žele da se pokrenu i dobiju znanje koje otvara gomilu mogućnosti za rad i zaradu.

Neprocenjivo je biti sam svoj gazda koja daje mogućnost izbora kada, koliko i gde ćeš da radiš. Izaberi da li ćeš da radiš sam, uz mir i tišinu na nekoj lepoj destinaciji gde su potrebni samo računar i internet, ili više želiš da radiš u timu, za veliki broj kompanije koje rade na svom digitalnom pečatu firme.

Kurs internet marketing je apsolutno kreiran i za vas koji želite da pokrenete svoj sopstveni biznis, ili ga već imate i želite da ga podignete na viši nivo.

Kurs digital marketing Vam otvara mogućnost rada na bilo kojoj freelance platformi, preko kojih možete raditi za inostrane klijente.

Kurs digital marketing traje 6 nedelja. Tempo rada je 2x nedeljno po 1,5h. Za ovo vreme stiče se osnovno i napredno znanje internet marketinga. Nakon 6 nedelja savladaćeš kreiranje i uspešno vođenje internet marketing kampanje za klijenta ili sebe.

Predavači iza sebe imaju 900 radnih sati predavanja i preko 300 obučenih polaznika.

        Neophodna predznanja:

N
Osnovno korišćenje računara (internet - a)

Svi moduli su na početnom nivou tako da mogu i potpuni početnici da ih razumeju i nauče kako sve funkcioniše, kao i da sami sve sprovedu u delo.
Sa ovim kursom / radionicom postavljate dobar temelj za svoju dalju profesionalnu edukaciju kada je u pitanju digitalni marketing.

N

Rad u malim grupama

N

Konkretni primeri

N

Potvrda o kursu

Kako izgleda kurs digitalnog marketinga?

Tokom kursa / radionice, slušaćete i vežbaćete sa konkretnim primerima, dobićete konkretna znanja da samostalno možete da uradite željene aktivnosti. Predaje se jedan po jedan modul, i u toku modula Vi sa predavačom prolazite korak po korak na računarima koji su obezbeđeni na treningu. Na taj način će vam biti lakše da upamtite određene procese i steknete prve navike. Na kraju kursa dobićete materijale koje možete koristiti kao podsetnik i kao bazu vašeg digitalnog znanja.

Digital marketing kurs i efikasna obuka za pravljenje Facebook, Instagram, Google reklama su sve što ti je potrebno za poboljšanje poslovanja ili početak nove uspešne karijere u vodama internet marketinga.

Naši kursevi ti pružaju mogućnost da za 6 nedelja saznaš sve o pravilima uspešnog internet marketinga.

Znanja koja ćeš steći pružaju ti mogućnost da radiš kao digital marketing manager, vodiš više Facebook, Instagram stranica, Google Ads naloge i mesečno zaradiš i do nekoliko prosečnih plata.

EDUKACIJA

VEŽBANJE

PRIMENA

Lidija 

Osnivač Optimus Pro Studia za web dizajn i programiranje sa višegodišnjim iskustvom u obučavanju kako pravnih tako i fizičkih lica. Stečena znanja i veštine Lidija svesrdno deli sa polaznicima, učeći ih o tajnama web programiranja, SEO (search engine optimization) i internet marketinga. Iza nje stoji bogata karijera i brojni poslovni uspesi. Ima više od 900 radnih sati predavanja i preko 300 obučenih polaznika.

Više od 9 godina iskustva u web dizajnu, shvata da je dobar web dizajn projekat kompletan uz dobar SEO (search engine optimization) i još bolji digital marketing.

Spremna da sa Vama podeli znanje, otkrije tajne web programiranja i usprešnog digital marketinga i da sa Vama radi na strategijama za Vaš brend.

Zna da se znanje samo deljenjem uvećava, pa se raduje velikom timu sa kojim će podeliti iskustvo rada.

Predavač

ISKUSTVO

Rezime

održanih predavanja

Godina iskustva

Godina predavanja

Važne informacije:

Termini

Po dogovoru
Trajanje krusa: 6 nedelje (2 x sedmično, čas traje 1,5h)

Cena kursa: 22.000 RSD
Nakon celokupne uplate se rezerviše i obezbeđuje sigurno mesto.

Za više informacija slobodno pišite na kursevi@optimuspro.rs ili pozovite na +38164045 96 99
Prijavite se. 

Posle prijave stićiće vam email sa instrukcijama za uplatu i rezervaciju mesta.

Popunite informacije i rezervišite Vaše mesto već danas

15 + 7 =

Imate viziju? Pretvorite vaše ideje u stvarnost sa nama i unapredite svoje online poslovanje!

Call Now Button