+381654158566 office@optimuspro.rs

Ovo je postupak optimizacije vaše veb stranice da se „rangira“ na većim stranicama rezultata pretraživača, povećavajući na taj način količinu organskog (ili besplatnog) prometa koji vaša veb lokacija dobija. Kanali koji imaju koristi od SEO uključuju veb stranice, blogove i Postoji nekoliko načina da se pristupi SEO radi generisanja kvalifikovanog prometa na vašoj veb lokaciji. To je SEO OFF PAGE, SEO ON PAGE i TECHNICAL SEO.

SEO ON  PAGE:Ova vrsta SEO fokusirana je na sav sadržaj koji postoji „na stranici“ kada se gleda veb lokacija. Istražujući ključne reči za njihov obim pretraživanja i namenu (ili značenje), možete odgovarati na pitanja čitaocima i rangirati se više na stranicama rezultata pretraživača (SERPs) koja ta pitanja proizvode.

Technical SEO:  Tehnički SEO, ova vrsta SEO fokusirana je na početni deo veb stranice i na način na koji su kodirane vaše stranice. Kompresija slike, strukturirani podaci i optimizacija CSS datoteka su svi oblici tehničkog SEO-a koji mogu povećati brzinu učitavanja vaše veb stranice – važan faktor rangiranja u očima pretraživača poput Googlea.

Ukoliko želite da naučite sve o SEO – prijavite se na našu obuku i učite od najboljih!

Prijavite se ovde

SEO OFF PAGE: Ova vrsta SEO fokusirana je na sve aktivnosti koje se odvijaju „van stranice“ kada se radi o optimizaciji vaše veb stranice. „Koja aktivnost koja nije na sopstvenoj veb lokaciji može da utiče na moj rejting?“ Možete pitati. Odgovor su ulazni linkovi, poznati i kao povratne veze. Broj izdavača koji vas vezuju i relativni „autoritet“ tih izdavača utiču na to koliko ste visoko rangirani za ključne reči koje su vam važne. Umrežavanjem sa drugim izdavačima, pisanjem gostujućih objava na tim veb lokacijama (i povezivanjem sa veb stranicama) i generisanjem spoljne pažnje možete zaraditi povratne veze koje su vam potrebne da biste premestili veb lokaciju na sve prave SERP.

Call Now Button