+381654158566 office@optimuspro.rs

seo optimizacija

Da li je vaša SEO strategija ispravna?

Šta je seo?

Danas, u doba ekspanzije tehnologije, razlicitih vrsta medija i modela oglašavanja, kada reklame na televiziji, u novinama i  na radiju gube na značaju, primat zauzima intenet i vidovi reklamiranja koje on pruža.

Pa tako svaki put kada imamo potrebu za nekom robom ili uslugom, posegnućemo za kompjuterom ili mobilnim telefonom, zatim otići na neki od pretrazivača kako bismo došli do najboljih ponuda koje nas tamo čekaju.

Tu se ogleda značaj SEO optimizacije (Search Engine Optimization). Ozbiljne firme su na vreme prepoznale znacaj interneta za njihovu prodaju, reputaciju i maksimiziranje profita pa su načinile sve neophodne korake ne bi li bile sto vidljivije na internet pretrazivačima poput Chroma, Mozzila-e ili IE. Ali nije dovoljno samo biti na internet već postici što bolju pozicioniranost na istom, tj. biti medju prvima na Google pretrazivaču što upravo obezbedjuje SEO optimizacija. 90% ljudi pregleda samo prve dve stranice rezultata pretrage na Google-u!

Zašto je seo važan?

Cilj je da sto boljom optimizacijom postignete što veći score na pretrazivacima i samim tim dobijete sto vise posetilaca na Vašem sajtu a tako i što veći broj potencijalnih klijenata.
Optimizacija se vrši na samoj stranici sajta putem sadržaja – takozvana on page optimizacija. Ona predstavlja proces primene brojnih SEO veština i tehnika na web stranama sajta kako bi bile maksimalno vidljive i dostupne korisnicima.
Off page SEO podrazumeva strategiju rangiranja web sadržaja na višem nivou u cilju povećanja saobraćaja sa drustvenih mreza i pretrazivača i pribavljanju relevantnih povratnih linkova.
Jako je bitno seo optimizaciju započeti na vreme, odnosno već pri samoj izradi sajta. Rezultati su vidljivi tek nakon mesec dana kada Google prepozna kvalitetan i bogat sadrzaj i stručno izvršenu optimizaciju. Zato je naš savet ne davati ,,klincima iz komsiluka” da utiču na vašu vidljivost na internet već konsultovati i posao prepustiti stručnjacima sa višegodišnjim iskustvom. Mi smo tu za Vas da Vašu ,, internet licnu kartu” učinimo sto autoritativnijom!

Kako vam možemo pomoći?

Seo publika

Pregledaćemo vašu postojeću marketinšku strategiju i proceniti kako vaši trenutni napori utiču na vaše rezultate. Zatim ćemo početi da kreiramo plan akcije koji će vam pomoći da redefinišete i postignete svoje ciljeve.

On page seo

Kako bi radile najbolje što mogu, vaše stranice moraju biti optimizovane za brzinu, sadržaj i stranice sa rezultatima pretraživača. Bilo da pravimo veb lokaciju ili vam pomažemo da je poboljšate, iskoristićemo našu stručnost da vam pomognemo da poboljšate SEO na stranici.

pretraga ključnih reči

Jedan od najvećih SEO problema sa kojima se suočava većina preduzeća je to što se ne rangiraju za prave ključne reči. Pomoći ćemo vam da identifikujete ključne reči koje predstavljaju najbolje mogućnosti za ciljanje.

Izrada linkova

SEO van stranice se odnosi na sve ostalo na vebu koje povezuje sa vašom veb lokacijom, čime se povećava rang vaše stranice. Pomoći ćemo vam da razvijete strategiju za postizanje povratnih veza(linkova) i promovisanje vašeg brenda na drugim kanalima.

Naručite seo uslugu

Studio za web dizajn i proramiranje

Otkrijte kako možemo da vam pomognemo da postignete neverovatne rezultate sa veb-sajtom vođenim rastom.

Brzi linkovi

9

Izrada web sajta

9

Redizajn sajta

9

Seo optimizacija

9

Digital marketing

kontakt info

Telefon

064/045 96 99

E-mail adresa

office@optimuspro.rs

Društvene mreže

Pratite naš rad na društvenim mrežama.

Call Now Button