seo optimizacija

seo

Danas, u doba ekspanzije tehnologije, razlicitih vrsta medija i modela oglašavanja, kada reklame na televiziji, u novinama i  na radiju gube na značaju, primat zauzima intenet i vidovi reklamiranja koje on pruža.

Pa tako svaki put kada imamo potrebu za nekom robom ili uslugom, posegnućemo za kompjuterom ili mobilnim telefonom, zatim otići na neki od pretrazivača kako bismo došli do najboljih ponuda koje nas tamo čekaju.

Tu se ogleda značaj SEO optimizacije (akronim Search Engine Optimization). Ozbiljne firme su na vreme prepoznale znacaj interneta za njihovu prodaju, reputaciju i maksimiziranje profita pa su načinile sve neophodne korake ne bi li bile sto vidljivije na internet pretrazivačima poput Chroma, Mozzila-e ili IE. Ali nije dovoljno samo biti na internet već postici što bolju pozicioniranost na istom, tj. biti medju prvima na Google pretrazivaču što upravo obezbedjuje SEO optimizacija. 90% ljudi pregleda samo prve dve stranice rezultata pretrage na Google-u!

Zašto je seo važan?

Cilj je da sto boljom optimizacijom postignete što veći score na pretrazivacima i samim tim dobijete sto vise posetilaca na Vašem sajtu a tako i što veći broj potencijalnih klijenata.

Optimizacija se vrši na samoj stranici sajta putem sadržaja – takozvana on page optimizacija. Ona predstavlja proces primene brojnih SEO veština i tehnika na web stranama sajta kako bi bile maksimalno vidljive i dostupne korisnicima.

Off page SEO podrazumeva strategiju rangiranja web sadržaja na višem nivou u cilju povećanja saobraćaja sa drustvenih mreza i pretrazivača i pribavljanju relevantnih povratnih linkova.

Jako je bitno seo optimizaciju započeti na vreme, odnosno već pri samoj izradi sajta. Rezultati su vidljivi tek nakon mesec dana kada Google prepozna kvalitetan i bogat sadrzaj i stručno izvršenu optimizaciju. Zato je naš savet ne davati ,,klincima iz komsiluka” da utiču na vašu vidljivost na internet već konsultovati i posao prepustiti stručnjacima sa višegodišnjim iskustvom. Mi smo tu za Vas da Vašu ,, internet licnu kartu” učinimo sto autoritativnijom!

SEO usluge

ISTRAŽIVANJE KLJUČNIH REČI

Odnosi se na pronalazak ključnih reči koje koriste potencijalni klijenti i koje se koriste u sektoru u kome poslujete i njihova pravilna primena na sajtu.

ANALIZA & ISTRAŽIVANJE KONKURENCIJE

Detaljna analiza konkurencije, kako bi mogli da damo preciznu procenu koliko je potrebno vremena da se dobro pozicionirate.

ON PAGE SEO OPTIMIZACIJA

Odnosi se na mere koje mogu preduzeti direktno na sajtu sa ciljem da poprave poziciju na pretraživačima. Imaju značajan udeo u rangiranju.

OFF PAGE SEO OPTIMIZACIJA

Ovo je verovatno ključni deo SEO optimizacije. Odnosi se na gradnju linkova na sajtovima koji prate sličnu nišu u kojoj poslujete. Gde se nalazi najveći potencijalni broj korisnika.

LOKALNA SEO OPTIMIZACIJA

Poseban akcenat je u poslednjih par godina. Ukoliko poslujete na lokalnom tržištu, Vaš sajt treba da bude lokalno optimizovan. Moguće je da apsorbujete značajan broj korisnika na lokalnom tržištu.

        Šta možete očekivati?

N
Bolje rangiranje ključnih reči i povećanje broja posetilaca sajta.
N
Jedan od najisplativijih marketinških poteza.
N
Povećanje kvalitetnijih posetilaca koji su zainteresovani za ono što nudite.
N
Dugoročne efekte, jer je SEO oblik dugoročnog marketinga.

Imate viziju? Pretvorite vaše ideje u stvarnost sa nama i unapredite svoje online poslovanje!

Call Now Button