+381654158566 office@optimuspro.rs

Kompletna izrada sajta i efikasno, ciljano oglašavanje koje je prema statističkim podacima a posebno u praksi efikasnije od oglašavanja na grupnim sajtovima 10 X!
Zašto?
Zato što je Vaša ponuda istaknuta ispred drugih ponuda na internetu, Vaša Google reklama i oglas na Google su daleko ubedljiviji i zapaženiji od strane ljudi koji pretražuju ključne reči na Google a koje su direktno vezane za Vaš oglas (Vaših potencijalnih klijenata). I sve to po izuzetno povoljnoj ceni!

 

Usluge koje pružamo

Zašto baš mi?

Za naše klijente smo dostupni svuda i uvek!

  • WordPress 100% 100%
  • HTML/CSS/jQuery 82% 82%
  • Internet marketing 80% 80%
  • SEO 93% 93%

Izrada sajta

Izrada modernih i optimizovanih sajtova po vašoj meri. Ukoliko imate ideju, mi ćemo je sprovesti u delo, ukoliko nemate viziju kako vaš sajt treba da izgleda dozvolite da naš kreativni tim ponudi idealno rešenje koje ćemo realizovati u cilju obostranog zadovoljstva.

Redizajn

Funkcionalan sajt, modernog dizajna, prilagodljiv svim veličinama ekrana je sajt kakav korisnici žele! Ukoliko imate sajt a niste zadovoljni njegovim izgledom, obratite nam se i mi ćemo vam pomoći da postignete željene efekte.

Copywriting

Jako često smo u prilici da nailazimo na različite reklamne sadržaje u novinama, na bilbodima, društvenim mrežama, različite banere na sajtovima koje svakodnevno posećujemo, a da se nikada do sada nismo zapitala ko te sadržaje piše.

SEO optimizacija

Cilj je da sto boljom optimizacijom postignete sto veci score na pretrazivacima I samim tim dobijete sto vise posetilaca na Vasem sajtu a tako I sto veci broj potencijalnih klijenata. Mi možemo da vam pomognemo u tome.

Google Ads

Kako da u svakom trenutku budete na klik bliži klijentima? Odgovor je Google AdWords reklamiranje koje omogućava da na osnovu više parametara odabarete izgled, domet, ciljnu grupu potencijalnih klijenata kao i cenu klika

Call Now Button